Ειρηνοδικείο Αθηνών 625/2024

Ειρηνοδικείο Αθηνών 625/2024

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 625/2024 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ την ανακοπή μας και ακύρωσε διαταγές πληρωμής της VERALTIS ASSET MANAGEMENT, αφενός μεν επειδή δεν προέκυπταν από τα προσκομιζόμενα αποσπάσματα των λογαριασμών οι τόκοι και οι λοιπές χρεοπιστώσεις, με αποτέλεσμα την έλλειψη έγγραφης απόδειξης της απαίτησης, αφετέρου δε επειδή από το απόσπασμα της σύμβασης διαχείρισης στο Ενεχυροφυλακείο Αθηνών συμπεραίνεται ότι η εταιρεία διαχείρισης είναι η CEPAL HELLAS και όχι η VERALTIS ASSET MANAGEMENT, με αποτέλεσμα η τελευταία να μη νομιμοποιείται στην έκδοση διαταγής πληρωμής.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}