Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 521/2024

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 521/2024

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 521/2024 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ την ανακοπή μας και ακύρωσε έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της INTRUM HELLAS, με την αιτιολογία ότι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, επικαλούμενη την ιδιότητά της ως διαδόχου της «CYPRUS POPULAR BANK CO LTD», παρέλειψε να προσκομίσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα που θεμελίωναν την ενεργητική της νομιμοποίηση και δη το αντίγραφο της υπ’ αριθμ. 66/3/26-3-2013 απόφασης της ΕΠΑΘ της Τράπεζας της Ελλάδος και της από 26/3/2013 σύμβασης πώλησης και μεταβίβασης, με αποτέλεσμα, εν όψει του ανώτερου διαδικαστικού απαραδέκτου, η καθ’ ης η ανακοπή να στερείται την ουσιαστική νομιμοποίηση για τη διενέργεια των προσβαλλόμενων πράξεων εκτέλεσης.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}