Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 132/2024

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 132/2024

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 132/2024 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ την ανακοπή μας και ακύρωσε έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της INTRUM HELLAS, με την αιτιολογία ότι από την δημοσίευση της σύμβασης πώλησης στο Ενεχυροφυλακείο Αθηνών, αποδείχθηκε μεν ότι η INTRUM έχει αναλάβει τη διαχείριση της απαίτησης, πλην όμως δημιουργείται ασάφεια ως προς την μεταβίβασή της συνολικής απαίτησης στην σημερινή φερόμενη ως δικαιούχο «Phoenix NPL Finance DAC», με αποτέλεσμα η καθ’ ης η ανακοπή να στερείται την ουσιαστική νομιμοποίηση για τη διενέργεια των προσβαλλόμενων πράξεων εκτέλεσης.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}