Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 2307/2023

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 2307/2023

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 2307/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ την ανακοπή μας και ακύρωσε έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της doValue Greece, ως εταιρεία διαχείρισης της εταιρείας ειδικού σκοπού «FRONTIER ISSUER DAC», με την αιτιολογία ότι η Τράπεζα δεν επέδωσε στον οφειλέτη κάποιο συγκεκριμένο έγγραφο, από το οποίο προέκυπτε η γνωστοποίηση της μεταβίβασης της ένδικης απαίτησης από την Εθνική Τράπεζα προς την εταιρεία ειδικού σκοπού, με αποτέλεσμα οι προσβαλλόμενες πράξεις εκτέλεσης να τυγχάνουν άκυρες.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}