Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 6274/2023

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 6274/2023

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 6274/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Ασφαλιστικά Μέτρα) έκανε ΔΕΚΤΗ αίτηση αναστολής μας και πιθανολόγησε ότι θα γίνει δεκτή η ανακοπή μας κατά διαταγής πληρωμής της doValue Greece, ως εταιρεία διαχείρισης της εταιρείας ειδικού σκοπού «CAIRO NO.1 FINANCE DAC», με την αιτιολογία ότι τα στοιχεία εξατομίκευσης των τιτλοποιημένων απαιτήσεων δεν συνάγονται από κανένα έγγραφο που προσκομίστηκε για την έκδοση της διαταγής πληρωμής και συνεπώς ελλείπει η απαιτούμενη για την έκδοση διαταγής πληρωμής διαδικαστική προϋπόθεση απόδειξης της ενεργητικής νομιμοποίησης της καθ’ ής.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}