Μονομελές Εφετείο Αθηνών 122/2023

Μονομελές Εφετείο Αθηνών 122/2023

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 122/2023 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ την αίτηση αναστολής μας και ανέστειλε πλειστηριασμό της CEPAL HELLAS, ως εταιρεία διαχείρισης της εταιρείας ειδικού σκοπού «GALAXY II FINANCE DAC», με την αιτιολογία ότι στη σύμβαση διαχείρισης δεν αναφέρονται οι προς διαχείριση απαιτήσεις και το στάδιο μη εξυπηρέτησης κάθε απαίτησης, με αποτέλεσμα η ως άνω παράλειψη να συνιστά μη τήρηση του νόμιμου συστατικού τύπου ως προς το ουσιώδες ελάχιστο περιεχόμενο της σύμβασης διαχείρισης και να μην πληρούνται οι προϋποθέσεις της παρ. 4 του άρθρου 2 ν.4354/2015.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}