Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 1460/2023

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 1460/2023

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 1460/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ την ανακοπή μας και ακύρωσε έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της INTRUM HELLAS, ως εταιρεία διαχείρισης της εταιρείας ειδικού σκοπού «SUNRISE I NPL FINANCE DAC», με την αιτιολογία ότι οι συμβάσεις διαχείρισης δεν συνοδεύονται από παράρτημα, στο οποίο να προσδιορίζονται τα στοιχεία εξατομίκευσης των σχετικών ανατεθεισών απαιτήσεων, με αποτέλεσμα να μην αποδεικνύεται ότι στις τιτλοποιούμενες απαιτήσεις, η είσπραξη και διαχείριση των οποίων ανατέθηκε στην καθ’ ής, συμπεριλαμβανόταν και η ένδικη απαίτηση.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}