Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου 176/2023

Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου 176/2023

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 176/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου έκανε ΔΕΚΤΗ την ανακοπή μας και ακύρωσε επιταγή προς πληρωμή και έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της CEPAL HELLAS, με την αιτιολογία ότι η επίδικη διαταγή πληρωμής εκδόθηκε από την CEPAL ως εταιρεία διαχείρισης της GEMINI CORE SECURITISATION DAC, ενώ δικαιούχος της απαίτησης τη στιγμή της κατάθεσης της αίτησης προς έκδοση της διαταγής πληρωμής ήταν η COSMOS SECURITISATION DAC, με αποτέλεσμα να μη νομιμοποιείται ενεργητικά η CEPAL για την έκδοση του εκτελεστού τίτλου δυνάμει της οποίας επισπεύδεται αναγκαστική εκτέλεση.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}