Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 1420/2023

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 1420/2023

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 1420/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ ανακοπή μας και ακύρωσε επιταγή προς εκτέλεση και έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της doValue Greece ως διαχειρίστριας των απαιτήσεων της εταιρείας ειδικού σκοπού «Cairo No. 1 Finance DAC», με την αιτιολογία ότι η καθ’ης δεν συγκοινοποίησε στους ανακόπτοντες-οφειλέτες παράρτημα από το οποίο να προκύπτει ότι έχει αναλάβει τη διαχείριση της επίδικης απαίτησης, με αποτέλεσμα να μην αποδεικνύεται η νομιμοποίηση της διαχειρίστριας εταιρείας.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}