Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 729/2023

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 729/2023

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 729/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ την ανακοπή μας και ακύρωσε έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της doValue Greece, ως εταιρεία διαχείρισης της εταιρείας ειδικού σκοπού «FRONTIER ISSUER DESIGNATED ACTIVITY COMPANY», με την αιτιολογία ότι αφενός μεν η δεύτερη ανακόπτουσα προστατεύεται από τις διατάξεις του Ν. 3869/2010, και την απαγόρευση εκποίησης της ακίνητης περιουσίας της, αφετέρου δε επειδή δεν αποδεικνύεται ότι στις τιτλοποιούμενες απαιτήσεις, η είσπραξη και διαχείριση των οποίων ανατέθηκε με την σύμβαση διαχείρισης στην καθ’ ης, συμπεριλαμβανόταν και η απαίτηση, η οποία απέρρεε από την σύμβαση των ανακοπτόντων.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}