Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 3688/2023

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 3688/2023

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 3688/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεσή μας, εξαφάνισε την εκκαλουμένη και ρύθμισε τα χρέη των αιτουσών – εκκαλουσών ως εξής: Για τη μεν πρώτη αιτούσα– εκκαλούσα όρισε μηδενικές καταβολές για μία πενταετία αντί ποσού 100 ευρώ που είχε ορίσει η εκκαλουμένη, για τη δε δεύτερη αιτούσα – εκκαλούσα όρισε ομοίως μηδενικές καταβολές για την πενταετία και για 240 μήνες ποσό 150 ευρώ μηνιαίως αντί ποσού 298,89 που επέβαλε η εκκαλουμένη, ήτοι το ½ του ποσού.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}