Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 1103/2022

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 1103/2022

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 1103/2022 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ την ανακοπή μας και ακύρωσε επιταγή προς πληρωμή και έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της doValue Greece, ως εταιρεία διαχείρισης της εταιρείας ειδικού σκοπού «PILLAR FINANCE DESIGNATED ACTIVITY COMPANY», με την αιτιολογία ότι με την επιβολή της κατάσχεσης για το ποσό των 100.000 ευρώ ως μέρος του συνολικού επιταχθέντος ποσού, ήτοι των 206.512,29 ευρώ, δεν προσδιορίζεται ειδικότερα σε τι αφορά ο περιορισμός αυτός, ώστε να καθίσταται σαφές για ποια ακριβώς κονδύλια διενεργείται η εκτέλεση, καθώς δεν μπορεί να συναχθεί αν το ποσό αυτό αφορά μόνο μέρος των τόκων ή του κεφαλαίου και των τόκων, γεγονός που επιδρά και στη ρητή επιφύλαξη εκ μέρους της καθ’ ης στην μελλοντική διεκδίκηση του υπολοίπου οφειλομένου ποσού, είτε με αναγγελία στον προκείμενο πλειστηριασμό, είτε με έναρξη σε άλλη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος του ανακόπτοντος.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}