Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 1104/2022

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 1104/2022

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 1104/2022 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ την ανακοπή μας και ακύρωσε επιταγή προς πληρωμή και έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της doValue Greece, ως εταιρεία διαχείρισης της εταιρείας ειδικού σκοπού «CAIRO NO. 2 FINANCE DESIGNATED ACTIVITY COMPANY», με την αιτιολογία ότι προκύπτει η κατάρτιση της σύμβασης διαχείρισης και ότι η καθ’ ής ανέλαβε όλες τις υπηρεσίες είσπραξης και εν γένει διαχείρισης τιτλοποιούμενων απαιτήσεων από συμβάσεις στεγαστικών και άλλων δανείων, χωρίς όμως να γίνεται οποιαδήποτε συγκεκριμένη αναφορά στην επίδικη σύμβαση στεγαστικού δανείου, σε αντίθεση με το προσκομισθέν απόσπασμα της από σύμβασης πώλησης και μεταβίβασης επιχειρηματικών απαιτήσεων, που συνοδεύεται από σχετικό παράρτημα με τις μεταβιβασθείσες στην τελευταία απαιτήσεις, όπου γίνεται σαφής αναφορά και στην επίδικη απαίτηση, με αποτέλεσμα να μην αποδεικνύεται η ενεργητική νομιμοποίηση της καθ’ ής για την επίσπευση αναγκαστικής εκτέλεσης.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}