Ειρηνοδικείο Αθηνών 1116/2022

Ειρηνοδικείο Αθηνών 1116/2022

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 1116/2022 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ την ανακοπή μας κατ’ άρθρο 632 ΚΠολΔ και ακύρωσε Διαταγή Πληρωμής της INTRUM HELLAS, ως εταιρεία διαχείρισης της εταιρείας ειδικού σκοπού «SUNRISE I NPL DESIGNATED ACTIVITY COMPANY», με την αιτιολογία ότι δεν αποδείχθηκε ότι η εταιρεία ειδικού σκοπού ανέθεσε την είσπραξη και διαχείριση και της επίδικης απαίτησης στην INTRUM HELLAS, ώστε να δύναται αυτή να προβεί σε αίτηση προς έκδοση της διαταγής πληρωμής, με την ιδιότητα της διαχειρίστριας της απαίτησης, ήτοι ενώ προσκομίστηκε η περίληψη της σύμβασης διαχείρισης δεν προσκομίστηκε απόσπασμα από τη σχετική λίστα των απαιτήσεων, η είσπραξη και διαχείριση των οποίων ανατέθηκε στην ανωτέρω εταιρεία, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει ότι μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και η επίδικη απαίτηση και να μην αποδεικνύεται η ενεργητική νομιμοποίηση της καθ’ ής για την έκδοση της διαταγής πληρωμής.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}