Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 485/2023

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 485/2023

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 485/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε ΔΕΚΤΗ την ανακοπή μας και ακύρωσε επιταγή προς πληρωμή και έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της CEPAL HELLAS, ως εταιρεία διαχείρισης της εταιρείας ειδικού σκοπού «GALAXY II FUNDING DESIGNATED ACTIVITY COMPANY», με την αιτιολογία ότι γίνεται γενική και αόριστη αναφορά στις διαχειριστικές εξουσίες της καθ’ ής καθώς και ότι η επίδικη σύμβαση διαχείρισης επιχειρηματικών απαιτήσεων δεν συναρτάται ενιαία χρονικώς και νομικώς με την σύμβαση πώλησης και μεταβίβασης επιχειρηματικών απαιτήσεων, ούτε και αποδεικνύεται, από την συγκεκριμένη σύμβαση διαχείρισης ότι αυτή αφορούσε σε όλες τις απαιτήσεις, που είχαν μεταβιβασθεί με την σύμβαση πώλησης και μεταβίβασης επιχειρηματικών απαιτήσεων, μεταξύ των οποίων και η ένδικη απαίτηση, με αποτέλεσμα να μην αποδεικνύεται η ενεργητική νομιμοποίηση της καθ’ ής για την επίσπευση αναγκαστικής εκτέλεσης.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}