Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 1584/2022

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 1584/2022

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 1584/2022 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Διαδικασία Περιουσιακών Διαφορών) έκανε δεκτή ανακοπή μας και ΑΚΥΡΩΣΕ επιταγή προς εκτέλεση και έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της doValue Greece ως διαχειρίστριας των απαιτήσεων της εταιρεία ειδικού σκοπού «Cairo No. 2 Finance DAC », με την αιτιολογία ότι ούτε από την περίληψη της σύμβασης διαχείρισης επιχειρηματικών απαιτήσεων αλλά ούτε και από τα λοιπά έγγραφα που συγκοινοποιήθηκαν αποδεικνύεται ότι στις απαιτήσεις, η είσπραξη και η διαχείριση των οποίων ανατίθεται στην doValue Greece, συγκαταλέγεται και αυτή για την οποία εκδόθηκε η συγκεκριμένη Διαταγή Πληρωμής, με αποτέλεσμα να μην αποδεικνύεται η νομιμοποίηση της διαχειρίστριας εταιρείας.

Δείτε την απόφαση εδώ: https://www.scribd.com/document/629136132/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}