Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 1393/2023

Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 1393/2023

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 1393/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Ασφαλιστικά Μέτρα) έκανε ΔΕΚΤΗ αίτηση αναστολής μας και πιθανολόγησε ότι θα γίνει δεκτή η ανακοπή μας κατά διαταγής πληρωμής της CEPAL HELLAS, ως εταιρεία διαχείρισης της εταιρείας ειδικού σκοπού «COSMOS SECURITISATION DESIGNATED ACTIVITY COMPANY», με την αιτιολογία ότι από τα προσκομισθέντα έγγραφα αποδεικνύεται μεν ότι η επίδικη απαίτηση μεταβιβάστηκε στην αλλοδαπή εταιρία, πλην όμως δεν συμβαίνει το ίδιο για το ότι η καθ’ ης ανέλαβε τη διαχείριση αυτής και συνεπώς ελλείπει η απαιτούμενη για την έκδοση διαταγής πληρωμής διαδικαστική προϋπόθεση απόδειξης της ενεργητικής νομιμοποίησης της καθ’ ης.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}