Μονομελές Εφετείο Πειραιώς 61/2023

Μονομελές Εφετείο Πειραιώς 61/2023

Στάμος & Συνεργάτες - Αποφάσεις Επί Ανακοπών

Η υπ’ αριθ. 61/2023 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Πειραιώς ΑΠΕΡΡΙΨΕ την έφεση της CEPAL HELLAS και επικύρωσε την εκκαλουμένη απόφαση, η οποία ΑΚΥΡΩΣΕ διαταγή πληρωμής και επιταγή προς πληρωμή, με την αιτιολογία ότι το προσκομισθέν απόσπασμα λογαριασμού από τα εμπορικά βιβλία της Τράπεζας όχι μόνο δεν φέρει βεβαίωση των υπαλλήλων της δανείστριας Τράπεζας περί της γνησιότητας της εκτυπώσεως, αλλά ούτε και υπογραφή υπαλλήλου της δανείστριας Τράπεζας, με αποτέλεσμα να μην αποτελεί ιδιωτικό έγγραφο κατά την έννοια του άρθρου 623 ΚΠολΔ και να μην δύναται να εκδοθεί, βάσει αυτού, διαταγή πληρωμής.

Δείτε την απόφαση εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.counsellors.gr/wp-content/uploads/2018/04/stamos-counsellors-nomiki-vivliothiki.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}